Activiteiten

Deze bewonersvereniging organiseert elk najaar een gezellige Burendag. Er worden dan spelletjes voor groot en klein geregeld, een hapje en een drankje verzorgd en er is een rad van avontuur met goedkope lootjes en een heleboel prachtige prijzen. In 2019 hebben we na deze gezellige dag een burendagkrant verzorgd, die bij alle bewoners in de bus kwam. Door de vele sponsoren kost deze burendag ons geen geld, alleen veel inspanning van het bestuur met vrijwilligers. 

Andere activiteiten

Helaas konden we in 2020 geen burendag organiseren in verband met de corona-maatregelen. Wij hebben dit jaar voor al onze leden een mooi notitieboekje op A5 formaat geregeld.

Zo lang de voorraad strekt, krijgen nu nog al de nieuwe leden dit prachtige cadeautje van ons als welkom.

Ook in 2021 mochten we geen burendag organiseren. Corona was nog steeds aanwezig, met de bijbehorende maatregelen. We hebben deze keer een weekkalender van 2022 cadeau gegeven aan onze leden.

Beide jaren hebben we, aan het eind van het jaar, bij de leden een klavertje vier (plantje) aangeboden om zo het geluk voor het nieuwe jaar te benadrukken. Natuurlijk krijgen de leden ieder jaar ook een prachtige wenskaart met; “Een fijne Kerst en de beste wensen”. 

Deze activiteiten konden mede mogelijk worden gemaakt door een grote inzet van uw bestuur en een financiële bijdrage door sponsoren. Hiervoor hartelijke dank!